Succesvolle Najaarscompetitie voor LTV Berlicum.

Voor het eerst deden onze jeugdploegen + selectie mee aan de Najaarscompetitie, in plaats van de Winter Competitie die de laatste jaren vaste prik was. Een belangrijke overweging hierbij was het feit dat de animo voor de WOC elk jaar een beetje minder werd: het was altijd koud, donker, lege clubgebouwen, afgelastingen etc.  Gedurende de Najaarscompetitie 2018 hebben we prachtig weer gekend, oke, de 23e september was wel erg nat en 28 oktober was het aan de frisse kant, maar verder was het meer dan prima om te tennissen. En wat de denken van de resultaten! Er deden 10 teams mee van LTV Berlicum en 5 daarvan pakten de titel! En nog eens 2 teams werden 2e in de eindstand.

1. De dames zondag 1eklasse zaten in een poule van 4, met teams als Roermond, Deurne en Venlo. De vele gemaakte kilometers betaalden zich uiteindelijk wel lekker uit: het team van Danique, Janneke, Sanne en Lexi won alle wedstrijden en werden dus glansrijk kampioen!

2. Ons damesteam wat uitkwam in de 2e klasse zat ook in een poule van 4, verloren geen enkele wedstrijd maar moesten de titel uiteindelijk toch aan de dames van Mierlo laten. Tegen dit team hadden ze zowel uit als thuis met 3-3 gelijkgespeeld.
Jammer voor Pieta, Bente, Laura en Daphne, maar volgende keer beter!
 
3. Ons gemengd team van de zondag stelde in de wedstrijd tegen HTC Son zelfs Olga Kalyuznaya op, die wedstrijd werd dan ook glansrijk met 5-0 gewonnen, maar het was datzelfde HTC Son dat uiteindelijk toch kampioen werd. Het team van Myrthe, Lisa, Julie, Sam, Jasper en Noah moest het doen met een alleszins verdienstelijke 2eplaats.
 
4. Onze jongens 10-14, uitkomend in de 1eklasse, verloren weliswaar de 2ewedstrijd nipt van Carolus maar verder werd alles probleemloos gewonnen met de titel als logisch gevolg. Stijn, Djanal, Mick, Thom en Sjoerd: gefeliciteerd!
 

5. Ook ons 2team Jongens 10-14 werd kampioen, maar dan in de 2klasse. Boris, Bram, Tim, Tom, Guus en Joost lieten geen spaan heel van hun tegenstanders, wonnen bijna alles met 6-0 en gunden hun tegenstanders slechts een enkele keer een partijtje. Knap hoor! Volgend jaar maar eens de 1klasse proberen zou ik zeggen!!

 

6. De meisjes 11-14, uitkomend in de 2eklasse, maakten het erg spannend maar stelden op de laatste wedstrijddag de titel veilig. Bente, Luna, Imke, Zara, Emma en Janneke: knap gedaan hoor!

 

7. Berlicum 1, ook uitkomend in de 2eklasse meisjes 11-14, had het een stuk lastiger en moest uiteindelijk genoegen nemen met een plek in de middenmoot. Het kan niet altijd prijs zijn natuurlijk en Mare, Kiki, Willemijn, Evi en Ise hebben het erg gezellig gehad met elkaar. Dat is ook wat waard!

 

8. Datzelfde geldt voor Berlicum 3, ook spelend in de 2eklasse meisjes 11-14. Meedoen is belangrijker dan winnen en Jara, Juul, Britt, Tess en Milou hebben dat oude gezegde in de praktijk gebracht. Maar het moment dat ook deze meiden in de prijzen gaan vallen, komt steeds dichterbij.

 

9. Berlicum 1, spelend in de competitie GROEN, maakte gehakt van alle tegenstanders en werd kampioen met een straatlengte voorsprong op de concurrentie. Onze felicitaties zijn voor Floris, Marijn, Rafael, Guus en Olivier.

 

10. Berlicum 2, ook spelend voor GROEN, kwam (nog) net tekort voor het kampioenschap. Maar Jur, Krijn, Ties, Nanne en Danchenique kloppen op de deur, zoveel is wel duidelijk. Volgend jaar zijn ook zij hier met een foto te bewonderen, zeker weten.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 503 2271

Sportpark De Brand

Groenstraat 14B
5258 TH Berlicum