Open Balkums Beren Junioren Toernooi

Doe mee met het “Beregezellige” Open Balkums Beren Junioren Toernooi!

Van 22 t/m 30 juni vindt het Open Balkums Beren Junioren Toernooi, het grootste open jeugdtennistoernooi uit de omgeving, plaats op het fraaie vernieuwde tennispark van L.T.V. Berlicum aan sportpark ‘De Brand’ in Berlicum!

De organisatie hoopt ook dit jaar weer ruim 120 deelnemers in vier leeftijdscategorieën te mogen verwelkomen. Er kan ingeschreven worden voor TENNIS voor het meisjes- of jongensenkelspel, de meisjes- of jongensdubbel en het gemengd dubbel in de leeftijdscategorieën Groen (10 t/m 12 jaar), Geel 11 t/m 12, Geel 11 t/m 14 en Geel 13 t/m 17 jaar. Ook hopen we dit jaar weer wat jeugd te ontvangen die kiest om in te schrijven voor PADEL Je kunt je inschrijven t/m 14 juni juni via mijnknltb.toernooi.nl.

Op zondag 30 juni is er een ROOD / ORANJE toernooi. Je kunt je hiervoor inschrijven t/m 14 juni via mijnknltb.toernooi.nl .

Tijdens de week zijn er ook allerlei activiteiten zoals een pooltafel en het kijken van de WK wedstrijd van het Nederlands Elftal op dinsdag 25 juni. Ook krijg je zodra je voor de eerste wedstrijd meldt een Smul-Kaart. Hiermee kan je de hele week lekkernijen halen bij de Beren-Bar.

Heb je in deze toernooiweek nog een middag of avond vrij en vind je het leuk om te helpen? Stuur dan even een mail naar [email protected].

Of je nou veel of weinig ervaring hebt, iedereen is van harte welkom om aan dit gezelligheidstoernooi mee te doen.

Hopelijk tot dan! Sportieve groet van de berencommissie,

Daniëlle van Gaal

Ron van der Heijden

Eveline Smulders

Marleen Heerkens

Imke van Gaal