Jeugdlidmaatschap

Bij de jeugdleden ziet het lidmaatschap voor tennis er anders uit dan voor padel. Bij tennis kennen we namelijk het Alles-in-1 lidmaatschap, bij padel niet.

Onder Tennis Alles-in-1 verstaat de KNLTB een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en competitiedeelname (of het nu KNLTB competitie of een eigen interne competitie is) onderdeel zijn van één pakket. Aan een Tennis Alles-in-1 lidmaatschap zijn bijvoorbeeld trainingen, verenigingsactiviteiten en toernooitjes toegevoegd. Bij Tennis Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich dus niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af, als hij of zij niet kan. Dit zorgt voor een hogere opkomst tijdens activiteiten en meer speelplezier voor de jeugd. Ook zorgt het voor minder rompslomp omtrent inschrijvingen voor ouders.

Ieder jeugdlid wordt voor het komende schooljaar ingedeeld op basis van de huidige situatie.

Zie de bijlagen voor een video van de KNLTB over het Alles-in-1-lidmaatschap en meer informatie over alles-in-1 bij LTV Berlicum.

 

Padel

Bij padel kennen we geen alles-in-1-lidmaatschap. Wil een jeugdspeler padel spelen, moet hij lid worden van LTV Berlicum. De kosten hiervoor zijn 72,50 euro. Daarnaast meldt hij/zij zich aan voor trainingen bij Padel Brabant. Dit gaat in cycli van 9 lessen per cyclus. Inschrijving en betaling hiervoor loopt via Padel Brabant. 

 

 

Video KNLTB Alles-in-1 - Clubs.mp4 Alles in 1 2023-2024 (1).pdf