Padelcompetities

Bij LTV Berlicum wordt er zowel tennis- als padelcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel sportief plezier en gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast leer je ook snel nieuwe dingen vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Bij LTV Berlicum bieden we 4 competities aan voor de padelspelers:

  • Voorjaarscompetitie
  • Zomercompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie 

Padelcompetitie

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Voorjaarscompetitie Padel, voor de speeldag zondag. Zaterdag en zondag zitten helemaal vol.
Je kunt je team uiterlijk inschrijven voor de zondag inschrijven tot en met zaterdag 4 februari 2023. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]

De Padel Voorjaarscompetitie wordt in 5 weekenden gespeeld, in de maanden april en mei.
Nieuw voor 2023 is dat er ook een aparte Padel-damescompetitie zal worden aangeboden, naast de reguliere Padel-mixcompetitie. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of jouw (dames)team zich hiervoor inschrijft of niet.

Ter info: Padel kent vóór de zomervakantie nóg een competitie, de zgn. zomercompetitie met 5 speelweekenden in juni en juli. Hiervoor kan half februari 2023 ingeschreven worden.

Voor meer informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over de Padelcompetitie bij LTV Berlicum, incl. de procedure van plaatsing/loting van teams, zie hieronder het Vraag en Antwoorddocument Padel Competitie LTV Berlicum

Let op: ieder team dat zich inschrijft voor de KNLTB Tennis- of Padelcompetitie verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen. 

Bij vragen, neem contact op met:

Cindy van Lieshout (VCL Padel)
[email protected] 
tel. 06-20447015

Bijlage: Padel Competitie – Inschrijfformulier Padel Voorjaar 2023
Bijlage: Padel Competitie – Data Padel voorjaarscompetitie 2023

Padel Competitie bij LTV Berlicum – Vraag & Antwoord-2.pdf