Padelcompetities

Bij LTV Berlicum wordt er zowel tennis- als padelcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel sportief plezier en gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast leer je ook snel nieuwe dingen vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Bij LTV Berlicum bieden we 4 competities aan voor de padelspelers:

  • Voorjaarscompetitie
  • Zomercompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie 

Padelcompetitie

De inschrijving voor Padel Zomercompetitie is geopend! Competitie spelen bij LTV is erg populair! Binnenkort starten er maar liefst 26 competitieteams in de voorjaarscompetitie Padel, dat is een enorme groei van 20 teams ten opzichte van de allereerste voorjaarscompetitie na oplevering van de padelbanen vorig jaar maart. Ook al is de voorjaarscompetitie nog niet van start gegaan, vanaf vandaag kunnen teams zich ook weer inschrijven voor de (tweede) Zomercompetitie Padel! Ook deze competitie wordt in 5 weekenden gespeeld, in de maanden juni en juli (vóór de zomervakantie).

Er kan worden ingeschreven voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. Er is ruimte voor beginners, fanatieke gevorderden en alles wat daartussen zit. Een mooie kans om tegen leden van andere clubs te spelen en ervaring op te doen met het spelen van padelwedstrijden. 

Je kunt je team voor de Padel Zomercompetitie inschrijven tot uiterlijk zondag 23 april 2023. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]. Vermeld in het formulier alle namen van de teamleden, wijs een captain aan en vermeld ook de voorkeursdag van het team.

Let op, ieder team dat zich inschrijft verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen en genoeg spelers te regelen op de geplande speeldagen.

Op alle drie de competitiedagen (vrijdag, zaterdag, zondag) is er een gelimiteerd aantal teams dat we kunnen inschrijven i.v.m. de capaciteit van padelbanen die door LTV voor de Zomercompetitie beschikbaar zijn gesteld. Er is dus bij inschrijving nog geen garantie dat ieder team op de voorkeursdag geplaatst kan worden. In geval van overinschrijving op een bepaalde speeldag zal er geloot worden. Op je inschrijfformulier kun je een alternatieve speeldag aangeven voor het geval je wordt uitgeloot op de speeldag van je voorkeur.

Voor meer informatie en voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de knltb padelcompetitie, kijk in onderstaand Vraag en Antwoorddocument over Padel Competitie bij LTV Berlicum.  

Bij vragen, neem contact op met:

Cindy van Lieshout

VCL Padel

[email protected]

tel. 06-20447015 

Bijlage: Padel Competitie – Inschrijfformulier Padel Zomer 2023
Bijlage: Padel Competitie – Data Padel zomercompetitie 2023

Padel Competitie bij LTV Berlicum – Vraag & Antwoord.pdf