Padelcompetities

Bij LTV Berlicum wordt er zowel tennis- als padelcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel sportief plezier en gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast leer je ook snel nieuwe dingen vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Bij LTV Berlicum bieden we 4 competities aan voor de padelspelers:

  • Voorjaarscompetitie
  • Zomercompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie 

Padelcompetitie

Vanaf nu kun je je met je team inschrijven voor de Wintercompetitie Padel. Deze competitie speelt zich af over 7 weekenden gespeeld, in de maanden november, december, januari en februari. 
Je kunt je inschrijven voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. Er is ruimte voor beginners, fanatieke gevorderden en alles wat daartussen zit. Een mooie kans om tegen leden van andere clubs te spelen en ervaring op te doen met het spelen van padelwedstrijden.

Je kunt je team inschrijven voor de Padel Najaarscompetitie, uiterlijk tot en met zondag 17 september 2023. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door dit  inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]
Vermeld in het formulier alle namen van de teamleden, wijs een captain aan en vermeld ook de voorkeursdag(deel) van het team.

Let op, ieder team dat zich inschrijft verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen en genoeg spelers te regelen op de geplande speeldagen.

Op alle drie de competitiedagen is er een gelimiteerd aantal teams dat we kunnen inschrijven i.v.m. de capaciteit van padelbanen die door LTV voor de KNLTB competitie beschikbaar zijn gesteld. Er is dus bij inschrijving nog geen garantie dat ieder team op de voorkeursdag geplaatst kan worden. In geval van overinschrijving op een bepaalde speeldag zal er geloot worden. Op je inschrijfformulier kun je een alternatieve speeldag aangeven voor het geval je wordt uitgeloot op de speeldag van je voorkeur.

Alle details over deze KNLTB Wintercompetitie Padel kun je vinden op: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/wintercompetitie/

Voor meer informatie en voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de KNLTB padelcompetitie, kijk in dit Vraag en Antwoorddocumentover Padel Competitie bij LTV Berlicum. 

Bij vragen, neem contact op met:
Cindy van Lieshout en Marc Nelissen
VCL Padel
Email: [email protected] 
Tel. 06-20447015 (Cindy) en 06-27000602 (Marc)

 

Padel Competitie bij LTV Berlicum – Vraag & Antwoord.pdf