Padelcompetities

Bij LTV Berlicum wordt er zowel tennis- als padelcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel sportief plezier en gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast leer je ook snel nieuwe dingen vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Bij LTV Berlicum bieden we 4 competities aan voor de padelspelers:

  • Voorjaarscompetitie
  • Zomercompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie 

Padelcompetitie najaar 2024!

Op dit moment spelen 27 competitieteams de zomercompetitie Padel. En de inschrijving voor de najaarscompetitie is alweer geopend. Ook deze competitie wordt in 5 weekenden gespeeld, in de maanden september en oktober.

Er kan worden ingeschreven voor vrijdagavond, zaterdag of zondag.
Je kunt je team voor de Padel Najaarscompetitie inschrijven tot en met uiterlijk zondag 23 juni 2024. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door dit inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected].
Vermeld in het formulier alle namen van de teamleden, wijs een captain aan en vermeld ook de voorkeursdag(deel) van het team.

Let op, ieder team dat zich inschrijft verplicht zich ook daadwerkelijk competitie te spelen en genoeg spelers te regelen op alle vijf geplande speeldagen.
Op alle drie de competitiedagen (vrij/za/zo) is er een gelimiteerd aantal teams dat we kunnen inschrijven i.v.m. de capaciteit van padelbanen die door LTV voor de KNLTB competitie beschikbaar zijn gesteld. Er is dus bij inschrijving nog geen garantie dat ieder team op de voorkeursdag geplaatst kan worden. In geval van overinschrijving op een bepaalde speeldag zal er geloot worden. Op je inschrijfformulier kun je een alternatieve speeldag aangeven voor het geval je wordt uitgeloot op de speeldag van je eerste voorkeur.

Voor meer informatie en voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de KNLTB padelcompetitie, kijk in dit Vraag en Antwoorddocument over Padel Competitie bij LTV Berlicum. 

Bij vragen, neem contact op met:


Cindy van Lieshout en/of Marc Nelissen
Vereniging Competitie Leiders (VCL) Padel
Email: [email protected]
Tel. 06-20447015 (Cindy) en 06-27000602 (Marc)