Padeltraining

Padel Brabant gaat de padellessen op onze vereniging verzorgen. LTV Berlicum biedt zowel voor jeugd als senioren leden padellessen aan. Om training te kunnen volgen moet je lid zijn bij LTV Berlicum. 

De eerste padel cursus gaat binnenkort van start. Hiervoor kan je je nog inschrijven tot 8 april. De cursus wordt ingedeeld op niveau, waardoor je altijd met andere leden traint van hetzelfde niveau. Voor de nieuwe trainingscyclus houd je deze pagina goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Namens Padel Brabant zal Freek van der Heijden de trainer worden. Freek heeft in het verleden tennisles gegeven bij LTV Berlicum en is zelf woonachtig in ons dorp.  Meer informatie over Freek vind je hier. 

De trainingscyclus van padel is niet gelijk aan die van tennis. Op dit moment bestaat een cyclus uit 8 lessen. Deze lessen duren 60 minuten.

Inschrijving padel trainingen geopend

  • De training bestaat uit 8 lessen die gegeven worden door de ervaren trainers van Padel Brabant met een hoog eigen niveau. 
  • Mogelijkheid om de training op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te volgen. 
  • Ook de jeugd is van harte welkom! We werken met jeugd in groepen van 6-8. De kosten zijn voor jeugd €60,- voor 8 lessen. 
  • Een trainingsgroep bestaat uit 4 personen. Kosten voor de training zijn €110,- p.p. 

Inschrijven kan vanaf NU tot en met vrijdag 8 april om 23:59. De cursus start in de week van 18 april. Klik hier voor inschrijven!

Ben je nu te laat voor de inschrijving? Volg deze website voor de nieuwe trainingsdata of stuur een mail naar [email protected].  

Wil je eerst kennismaken met padel? Kijk dan bij Proef-Padel.