Clubkampioenschappen Tennis én Padel 2022

Tennis én padel liefhebbers opgelet! De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen van 2022 zijn weer in volle gang. Wij als organisatie hebben er zin in! Kunnen jullie ook niet wachten? 

Een belangrijke wijziging: de kampioenschappen worden dit jaar georganiseerd in juni in plaats van september.  

Voor de senioren en junioren zullen de clubkampioenschappen van start gaan op 13 juni 2022 en eindigen op 26 juni 2022. Een aantal highlights:

●       Dit jaar kun je inschrijven op tennis of padel;

●       Je kunt inschrijven op de onderdelen enkel, dubbel of gemend dubbel;

●       Je mag inschrijven op 2 onderdelen binnen tennis of 2 onderdelen binnen padel;

●       De kwart en halve finales worden gespeeld op zaterdag 25 juni 2022, de finales op zondag 26 juni. 

Schrijf je nu in via toernooi.nl (Toernooi.nl - Clubkampioenschappen L.T.V. Berlicum 2022 - Organisatie). Inschrijven kan tot en met 3 juni 2022 – 23.59. 

Voor de jongste spelers is er een gezellig een-daags-toernooi. Dit rood/oranje toernooi vindt plaats op zondag 19 juni 2022. Zeker  voor kinderen die nog niet veel toernooitjes hebben gespeeld is dit een mooie kans om, onder begeleiding, een toernooi te spelen. Inschrijven kan tot en met 3 juni 2022 – 23.59 via toernooi.nl.

Onze fijne commissie is nog op zoek naar versterking! Vind jij het leuk om de clubkampioenschappen mee in goede banen te leiden en een gezellig toernooi neer te zetten? Stuur een e-mail naar (clubkampioenschappen @ltvberlicum.nl). 

 Like en volg ons nu voor de laatste nieuwtjes op onze social media kanalen:

 Wij kijken uit naar een gezellig toernooi, graag tot dan!