Trainers

LTV Berlicum biedt haar leden de mogelijkheid om gedurende de zomer- en winterperiode training te volgen van gediplomeerde tennistrainers. Op deze pagina stellen onze trainers zich voor. Via https://www.youtube.com/watch?v=Bt8ObO7AX_0 ziet u onze hoofdtrainer Mike Vorstenbosch aan het werk en krijgt u een impressie van de trainingen.

Trainers

Mike Vorstenbosch

Hoi mensen,

De meesten zullen mij wel kennen, maar mijn naam is Mike Vorstenbosch (1981). Ik ben hoofdtrainer bij onze mooie vereniging LTV Berlicum. Dat doe ik al sinds 2011 en ik doe het nog steeds met veel plezier. Ik geef training aan onze selectiegroepen en senioren recreanten. Ik kom uit Berlicum en ik heb in m’n jeugd ook altijd bij LTV Berlicum gespeeld. Ik heb veel getennist en het uiteindelijk geschopt tot niveau 2. Ook heb ik mijn KNLTB A en B licentie behaald. Tussen m’n 20e en 29e heb ik bij verschillende verenigingen en tennisscholen training gegeven. In eerste instantie voornamelijk op recreatief niveau maar dat werd al vrij snel meer de prestatieve kant. Uiteindelijk met goede spelers en goede jeugdspelers gewerkt.

In 2011 vroeg m’n eigen cluppie LTV Berlicum of ik interesse had om hoofdtrainer te worden. Het begon meteen te kriebelen en na een goed gesprek waaruit bleek dat de club en ik dezelfde ideeën hadden met name met betrekking op om de prestatieve kant van LTV Berlicum weer op de kaart te zetten was het snel rond. In 6 jaar tijd hebben we het opgebouwd naar een selectie waarin veel van onze spelers bij de betere jeugd van Brabant in hun leeftijd horen en zelfs een speler die de Nederlandse jeugdkampioenschappen heeft gehaald. Ook hebben we in 2013 een stedenteam opgezet wat nu zelfs al in de eredivisie speelt. Laat het duidelijk zijn dat niet alleen de selectiespelers belangrijk zijn. Onze recreatieve jeugd en senioren recreanten zijn ook belangrijk. Met 1200 leden is onze club een van de grootste van Brabant en een paar jaar geleden waren we de tweede club van Brabant qua hoeveelheid jeugd. Het is belangrijk dat we ook op dat gebied eraan blijven trekken om dat zo te houden. Daarom ben ik zeer blij met de goede samenwerking met mijn collega-trainer Esri Smulders en onze trainingscoordinator Eric van Zoggel.

Ik hoop jullie snel op de club te zien en hopelijk mag Esri of ik u ook eens aan het werk zetten. ;-)

Groeten Mike


Esri Smulders

Hallo tennisliefhebbers,  

Hierbij wil ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Esri Smulders (1993). Ik tennis al vanaf mijn 6e bij LTV Berlicum. In mijn jeugd heb ik veel getraind en daarbij verschillende competities gespeeld. De laatste jaren speel ik in het eerste heren team op zaterdag. 

Ik heb het CIOS in Arnhem gedaan waar ik de opleiding tot tennisleraar heb gekozen, dit is iets wat ik al van kleins af aan wilde. Via TV Zijtaart en LTV Nuland ben ik gevraagd om op mijn eigen club LTV Berlicum aan de slag te gaan!  

Ik kijk er met veel plezier en enthousiasme naar uit om met jullie aan de slag te gaan, zowel op als naast de baan!  

Met sportieve groet,  

Esri Smulders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Vorstenbosch.mp4