Trainers

LTV Berlicum biedt haar leden de mogelijkheid om gedurende de zomer- en winterperiode training te volgen van gediplomeerde tennistrainers. Op deze pagina stellen onze trainers zich voor. Via https://www.youtube.com/watch?v=Bt8ObO7AX_0 ziet u een impressie van de trainingen.

 

Onze trainers:

Richard v/d Vossenberg

Beste tennissers en tennissters van LTV Berlicum,

Mijn naam is Richard van de Vossenberg. Geboren in 1990 in Berlicum. Ik heb zelf vanaf mijn 5e altijd bij LTV Berlicum gespeeld. Ik woon het overgrote gedeelte van mijn leven wel in Rosmalen maar ben altijd in Berlicum blijven tennissen tot ongeveer mijn 18e. Helaas heeft toen een slepende blessure definitief roet in het eten gegooid en ben ik zelf gestopt met actief spelen.


Mijn passie is altijd tennis geweest en ik wist al vrij jong dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Ook toen was al duidelijk dat ik het zelf niet bij elkaar zou spelen maar wilde erg graag trainer worden. In 2011 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond waar ik achtereenvolgens mijn A en B licentie heb behaald.


Tijdens en na mijn studie heb ik op een aantal verschillende verenigingen les gegeven. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen fulltime de baan opgegaan en heb ik ook al een kleine 2 jaar bij LTV Berlicum lesgeven als 2e trainer naast Mike Vorstenbosch. Ik had het hier enorm naar mijn zin, maar mijn ambities gingen ook uit naar het hoofdtrainerschap en meer werken met wedstrijd/selectiespelers. Ik ben toen der tijd hoofdtrainer geworden in Rosmalen en ik heb dit 8 jaar met enorm veel plezier gedaan.


Vanaf oktober ga ik weer in Berlicum aan de slag. Ditmaal als hoofdtrainer. Ik heb hier enorm veel zin in en kijk er naar uit om met veel plezier en enthousiasme met jullie aan de gang te gaan.
 
Hopelijk tot snel op en of naast de baan.
Met sportieve groeten,
Richard

 

Esri Smulders

Hallo tennisliefhebbers,

Hierbij wil ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Esri Smulders (27 jaar ) . Ik tennis al vanaf mijn 6e bij LTV Berlicum. In mijn jeugd heb ik veel getraind en daarbij verschillende competities gespeeld.

Ik heb het CIOS in Arnhem gedaan waar ik de opleiding tot tennisleraar heb gekozen, dit is iets wat ik al van kleins af aan wou. Via TV Zijtaart en LTV Nuland ben ik gevraagd om op mijn eigen club LTV Berlicum aan de slag te gaan! Waar ik nu al een aantal jaar bezig ben.

Ik kijk er met veel plezier en enthousiasme naar uit om met jullie aan de slag te gaan, zowel op als naast de baan!

Met sportieve groet,

Esri Smulders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Vorstenbosch.mp4