Trainers

LTV Berlicum biedt haar leden de mogelijkheid om gedurende de zomer- en winterperiode training te volgen van gediplomeerde tennistrainers. Op deze pagina stellen onze trainers zich voor. Via https://www.youtube.com/watch?v=Bt8ObO7AX_0 ziet u onze hoofdtrainer Mike Vorstenbosch aan het werk en krijgt u een impressie van de trainingen.

 

Onze trainers:

Mike Vorstenbosch

Hoi LTV’ers,

Voor diegene die mij nog niet kennen, mijn naam is Mike Vorstenbosch (1981). Ik ben hoofdtrainer sinds 2011 bij deze mooie vereniging. Ik geef training aan de selectiegroepen en de senioren. Dit doe ik 6 dagen in de week met veel plezier. Ik heb in mijn jeugd leren tennissen bij LTV Berlicum en ben altijd lid gebleven. Na mijn jeugdjaren bij LTV Berlicum heb ik ook nog getraind bij verschillende verenigingen en heb het beste uit mezelf proberen te halen, met als resultaat niveau 2. Van tennis heb ik mijn beroep weten te maken door op mijn 21e mijn KNLTB A licentie te halen en niet veel jaren later ook mijn KNLTB B licentie. Ik heb op verschillende verenigingen en tennisscholen training gegeven. In eerste instantie voornamelijk op recreatief niveau maar dat werd al vrij snel meer de prestatieve kant. Uiteindelijk met goede spelers en jeugdspelers gewerkt.

Toen ik in 2011 begon bij LTV Berlicum bleek dat de club en ik dezelfde ideeën hadden met name met betrekking op de prestatieve kant van LTV Berlicum en anno 2020 kan ik zeggen dat we daar mooie stappen in hebben gezet. We hebben in een korte tijd een selectie neergezet die zich kan meten met de beste kinderen van Brabant. Een ambitie die ik al lange tijd had was om mijn KNLTB C licentie te halen. Deze opleiding heb ik het afgelopen jaar met succes afgerond. Door deze opleiding heb ik naast het training geven ook veel geleerd over coaching van topspelers tm ATP/WTA niveau.

Daarnaast zie ik ook veel senioren die fanatiek zijn en iedere week meerdere keren proberen het beste uit zichzelf te halen. De sfeer die bij LTV Berlicum hangt is zeker zo belangrijk voor het succes van deze vereniging. Ik ben ieder jaar weer blij samen met de Technische Commissie, trainingscoördinator Sonja Wouters en natuurlijk onze andere trainer Esri Smulders dat wij veel nieuwe spelers mogen verwelkomen.

Dus tot snel, want je bent nooit te oud om te leren

Groeten Mike

 

Esri Smulders

Hallo tennisliefhebbers,

Hierbij wil ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Esri Smulders (27 jaar ) . Ik tennis al vanaf mijn 6e bij LTV Berlicum. In mijn jeugd heb ik veel getraind en daarbij verschillende competities gespeeld.

Ik heb het CIOS in Arnhem gedaan waar ik de opleiding tot tennisleraar heb gekozen, dit is iets wat ik al van kleins af aan wou. Via TV Zijtaart en LTV Nuland ben ik gevraagd om op mijn eigen club LTV Berlicum aan de slag te gaan! Waar ik nu al een aantal jaar bezig ben.

Ik kijk er met veel plezier en enthousiasme naar uit om met jullie aan de slag te gaan, zowel op als naast de baan!

Met sportieve groet,

Esri Smulders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Vorstenbosch.mp4