Inschrijven trainingen

Inschrijving tennistraining is weer geopend! De inschrijving voor de tennistraining voor het najaar is weer geopend. De trainingen starten in de week van 3 oktober 2022. Op de website van LTV Berlicum vind je de volledige trainingskalender. 

Seniorleden Senioren kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de winter trainingscyclus die loopt van oktober 2022 tot en met maart 2023. Daarbij kan gekozen worden voor een training van 1 uur of een training van 1,5 uur. De tarieven van de trainingen bedragen respectievelijk eur 110,- (voor 1 uur) en eur 165,- (voor 1,5 uur) voor 18 trainingen en zijn gebaseerd op een trainingsgroep van 8 personen.   

Juniorleden Met ingang van oktober 2021 hanteert LTVB voor alle jeugdleden het Alles-in-1 lidmaatschap. Het Alles-in-1 lidmaatschap houdt in dat kinderen zich aan het begin van het seizoen inschrijven voor één van de Alles-in-1 pakketten waarbij lidmaatschap, trainingen en competitiedeelname onderdeel zijn van één pakket.  

Het is nu weer tijd om een keuze te maken van welk pakket je kind het komende jaar gebruik wil maken. De Alles-in-1 pakketten voor het seizoen 2022-2023 zijn als volgt. 

  1. Lidmaatschap zonder training. Kosten eur 72,50 per jaar. 
  2. Lidmaatschap, 1 x 1 uur trainen per week en competitiedeelname. Kosten euro 300,- per jaar. 
  3. Lidmaatschap, 2 x 1 uur training per week en competitiedeelname. Kosten euro 520,- per jaar. 
  4. Lidmaatschap, 1 x 1,5 uur trainen per week en competitiedeelname. Kosten euro 410,- per jaar. 
  5. Lidmaatschap, 2 x 1,5 uur trainen per week en competitiedeelname. Kosten euro 745,- per jaar. 

De kinderen die spelen met rode of oranje ballen (tot en met de leeftijd van circa 10 jaar) , komen in principe enkel in aanmerking voor pakket 1, 2 of 3 terwijl kinderen die spelen met groene of gele ballen (vanaf de leeftijd van circa 10 jaar) een keuze kunnen maken uit alle pakketten. Nieuw dit jaar is dat deze kinderen ook de keuze hebben om 1 x 1,5 uur per week te gaan trainen, naast de keuze om 2 x 1,5 uur te trainen.  

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat we vanaf aankomend seizoen ervoor hebben gekozen om de term ‘selectie’ niet meer te hanteren binnen LTV Berlicum, in plaats daarvan willen we gaan werken met de Jeugdprofielen Leren, Groeien, Ontwikkelen en Maximaliseren. De Technische Commissie zal dit begin september verder toelichten. Kinderen zullen overigens nog steeds door onze trainers op leeftijd en niveau ingedeeld worden, dus in de praktijk zal dit slechts een beperkte invloed hebben. 

Schrijf je nu in! De inschrijving verloopt zoals altijd via www.yourtennis.nl

De inschrijving sluit op donderdag 15 september.  

Als alle inschrijvingen binnen zijn zullen onze trainers hun uiterste best doen om aan ieders wensen te voldoen en om voor iedereen een gepaste plek te vinden. Uiteraard kan het voorkomen dat je niet ingedeeld kunt worden op de gewenste dag/tijdstip of dat niet voldaan kan worden aan de wens om 1,5 uur te trainen. We hopen op jullie begrip in deze.  

Mochten er nog vragen zijn, kunnen deze gestuurd worden naar [email protected]