Inschrijven wintertraining 2019

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT 19 SEPTEMBER 2019

JUNIOREN EN SENIOREN DIE NU AL TRAINING VOLGEN EN DOOR WILLEN TRAINEN MOETEN ZICH OOK INSCHRIJVEN!

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden voor de wintertraining bij LTV Berlicum. Er is alleen wel wat veranderd. We werken namelijk met een nieuw planningsprogramma, Yourtennis. 
 
Hiervoor kost het voor jullie de eerste keer even iets meer moeite dan voorheen. 
 
Wanneer je op deze link klinkt, kun je een account aanmaken voor Yourtennis. Dit is een eenmalige actie en hoef je dus niet iedere keer opnieuw te doen. 
 
Je kunt onder jouw account alle trainende gezinsleden inplannen. Wanneer je stap voor stap de stappen volgt, moet dit geen probleem zijn. Mocht het niet lukken, kun je natuurlijk altijd de trainingscoördinator, Sonja Wouters, mailen of bellen. In de bijlagen vinden jullie ook het stappenplan. 
 
De kosten staan al bij de verschillende pakketten. 
De inschrijving blijft geopend tot 19-9-2019, zodat de trainers en ik nog tijd genoeg hebben om de planning klaar te maken. 
 
In het trainingsreglement kun je ook teruglezen dat we dit jaar wat gaan rouleren met de tijden, zodat iedereen een keer op de populaire tijden kan spelen, en ook iedereen een keer op de minder populaire tijden zal worden ingedeeld. 
 
Let op: mailtjes van Yourtennis kunnen in de Spam terecht komen. Vooral bij hotmail-adressen is dit het geval. Dit kun je zelf bij instellingen aanpassen om te voorkomen dat de mails van Yourtennis in de spam belanden. 
 
Voor verdere vragen kun je mailen naar [email protected]

Sonja Wouters
trainingscoördinator

trainingsreglement LTV Berlicum.docx kalender alleen winter.xlsx uitleg trainingen.pdf BERLICUM wintertraining 2019_bokt.jpg