Inschrijven zomertraining 2018

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!!!!!

Via onderstaande formulieren kunt u zich weer inschrijven voor de zomertraining van 2018.

De eerste training is gepland in de week van 2 april, de laatste les valt in de laatste week van september 2018. (De inschrijving sluit op 18 maart 2018). Graag wil ik jullie nogmaals verzoeken om niet teveel trainingsmogelijkheden te blokkeren, het is anders bijna niet te doen om een fatsoenlijke indeling te maken. Graag opgeven wanneer je kunt trainen en niet wanneer je wilt trainen….

Met name de vrijdagavond en de zaterdag zijn momenten waarop de banen leeg liggen en er volop getraind kan worden, het zou prettig zijn als meer mensen hiervan gebruik maken. Het is per slot van rekening maar een uurtje en het is nou eenmaal een feit dat niet iedereen geplaatst kan worden op de favoriete uren doordeweeks tussen 19.00 uur en 21.30 uur... Mocht het vanwege grote drukte niet mogelijk zijn om iedereen buiten in te delen, dan bestaat de mogelijkheid dat we trainingen in de hal gaan houden.

Omdat er de laatste jaren steeds meer leden gebruik gaan maken van de trainingsfaciliteiten, is het ook steeds lastiger om tot een sluitende indeling te komen. Om ieder lid de mogelijkheid te geven om te kunnen trainen op acceptabele tijden, kunnen we niemand de garantie geven dat ze op dezelfde tijd kunnen trainen als afgelopen zomer c/q winter. Wij rekenen hierbij op jullie begrip.

JUNIOREN EN SENIOREN DIE NU AL TRAINING VOLGEN EN DOOR WILLEN TRAINEN MOETEN ZICH OOK INSCHRIJVEN!!

Wellicht ten overvloede: op de site staat ook het trainingsreglement van LTV Berlicum!
 
TZ  LTV Berlicum
, Eric van Zoggel

Inschrijving zomertraining 2018_junioren.docx Inschrijving zomertraining 2018_senioren.docx kalender ZOMER 2018.xlsx trainingsreglement LTV Berlicum.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073-5032271

Sportpark De Brand

Groenstraat 14/B
5258 TH Berlicum
Nederland