KNLTB.Clubapp

De KNLTB ClubApp is nodig om o.a. online te kunnen afhangen. Ook vind je in deze app het clubnieuws, de ledenlijst en nog veel meer.

Klik hier om de KNLTB ClubApp te downloaden voor iOs

Klik hier om de KNLTB ClubApp te downloaden voor Android

Klik hier om de KNLTB ClubApp handleiding te downloaden

Klik hier voor een filmpje waarin exact is uitgelegd hoe je inlogt bij de KNLTB ClubApp, je wachtwoord reset, online een baan afhangt en hoe je een reservering annuleert.

Functies KNLTB ClubApp:

 

Nieuw: Een baan reserveren

Via de ClubApp kunnen leden een tennisbaan reserveren bij TVB. Kom je er niet uit? Download onderaan deze pagina de pdf Baan reserveren met Clubapp waarin de reservering stap voor stap wordt uitgelegd.

Nieuw: Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen). 

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities

Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. Op korte termijn worden ook alle toernooiresultaten toegevoegd aan de app. 

Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik

Blijf eenvoudig op de hoogte van je favoriete tennisvereniging. Lees direct het laatste nieuws van Tennisclub LTV Berlicum. En raadpleeg de Clubagenda over evenementen en activiteiten op het tennispark.

Toegang tot de ledenlijst

Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

Tennismaatjes vinden

De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.

 

Reserveren-van-een-baan-met-de-KNLTB-clubapp-op-je-telefoon (1).pdf