Woensdagmorgen

Ieder najaar wordt gestart met de damesdubbelcompetitie tennis en padel, dit jaar wordt gestart op de eerste woensdag van september en het loopt door tot 15 november. In de herfstvakantie wordt niet gespeeld. Speeltijd is van 9.00 uur tot 10.00 uur. Je kunt aangeven welke data het beste voor je uitkomen om te spelen. Je kunt dus ook slechts één keer meedoen. Hiermee wordt flexibel omgegaan zodat zoveel mogelijk dames aan deze competitie kunnen deelnemen.

Niveau
De wedstrijden worden willekeurig ingedeeld qua niveau en vinden plaats op de buitenbanen van onze vereniging. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.
 
Waarom is het leuk om mee doen?
Een deelnemer vertelt.
De indeling wordt zo samengesteld dat iedere speelweek weer een uitdaging is. Steeds wordt met een ander en tegen anderen gespeeld, erg afwisselend en dat is wat ieder spel verrassend maakt. De mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je meedoet, is ideaal en daarom kan ik meespelen. Een echte aanrader! Na afloop een gezellige nazit op het terras is dan dik verdiend.
Op de laatste speeldag vindt de prijsuitreiking plaats onder het genot van een drankje en een lekkernij, ook weer zo gezellig.
 
Interesse
Stuur een mail naar [email protected] met je naam, telefoonnummer, speelervaring en voorkeur padel of tennis. Nadien word je gebeld om af te stemmen bij welke groep je ingedeeld wordt.
 
Informatie
Neem daarvoor contact op met
Miranda van Dongen 06 - 23612993 of Jeanne van Beekveld 06 - 177 09 744