Padel voor (jeugd)leden

Met je lidmaatschap bij LTV Berlicum kun je nu ook padellen. Er is geen apart lidmaatschap voor padel. Het afhangen werkt hetzelfde als bij tennis. In de app kijk je of er een baan vrij is en deze kan je dan reserveren met andere leden. Sinds 1 januari heeft ieder lid van LTV Berlicum een speelsterkte padel toegekend gekregen. Op basis van je dubbel speelsterkte heeft de KNLTB deze bepaald. Ieder lid kan deelnemen aan de competitie of aan officiële wedstrijden.

Padeltraining

Ben jij er al helemaal van overtuigd dat je padel geweldig vindt? Dan is er voor jou de mogelijkheid je in te schrijven voor de eerste padellessen.  Vanaf april 2022 worden er door Padel Brabant namelijk padel lessen aangeboden voor leden op de vereniging. 

Volg deze website voor de nieuwe trainingsdata of stuur een mail naar [email protected] dan kunnen we met de trainers overleggen of het nog mogelijk is je te plaatsen in een groep.  

Biedt LTV Berlicum competitie en toernooien aan?

Naast training biedt LTV Berlicum ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende competities of toernooien. Kijk op de pagina’s voor meer informatie en speeldata. 

Heb ik aparte schoenen nodig om padel te spelen?

Nee, padel kan je spelen op tennisschoenen of andere sportschoenen (zonder noppen). Als je wat langer aan het padellen bent kun je je door onze padeltrainers of bij Tennisdirect laten adviseren over de juiste schoenen die passen bij je. 

Kan ik het materiaal lenen op de club?

Ja, rackets en ballen zijn te leen op de vereniging. Vraag het aan het barpersoneel en ze helpen je graag verder.