Indoor tenniscompetitie

Sinds 1996 wordt er in de tennishal bij LTV Berlicum een indoor tenniscompetitie georganiseerd. Deelname is mogelijk tot maximaal 64 teams. Er wordt gespeeld in de categorieën heren dubbel en mixed dubbel.

Wanneer: De competitie start op de 3e zondag in september. Tot kerstmis spelen we op 7 zondagen, steeds om de 2 weken. Vervolgens vanaf de 2e zondag in januari tot eind maart nog 6 zondagen. 

Tijden: Tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Binnen dit tijdsschema kun je voorkeuren aangeven. De wedstrijdleiding probeert daat rekening mee te houden. 

Afsluiting seizoen: Het seizoen wordt afgesloten met een feestelijke avond waarop 4 partijtjes van 45 minuten worden gespeeld. Op die avond speel je niet met je partner uit de competitie. Aansluiten vindt ook de prijsuitreiking plaats. 

Inschrijving: Gebruik hiervoor het inschrijfformulier wat je onderaan deze pagina kunt downloaden. Geef daarop je speelsterkte aan in verband met de indeling in poules. Ook graag vermelden of je heren dubbel of mixed dubbel wilspelen. Aan het einde van het seizoen vindt er promotie en degradatie plaats. 

Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt € 170,00 per team. Hiervoor speel je 13 wedstrijden van een uur in de hal. Ook de deelname aan de feestavond is hierbij inbegrepen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Job Göbel, tel. 06-27041536 of met Leendert van Straaten, tel. 06-13299822.

Indoor tenniscompetitie flyer_2.pdf