Interne vrijdagavond mix-competitie tennis

Op vrijdag 1 juli 2022 gaan we weer van start met de interne vrijdagavond mix-competitie.  

Elk jaar nemen ongeveer 25 koppels deel aan deze interne mix-competitie. Deze interne mix-competitie is voor elke speelsterkte geschikt, voor zowel de beginnende tenniss(t)ers als de ervaren tenniss(t)ers. Het wordt als zeer leuk en gezellig ervaren, om tegen andere koppels te spelen. Op speelsterkte en resultaten van het afgelopen jaar, van deze interne vrijdagavond mix-competitie, maken we goede poule-indelingen.  

In een poule van 7 tot 9 koppels worden in de maanden juni tot en met oktober de wedstrijden volgens een vooraf opgesteld wedstrijdschema gespeeld. We willen starten op vrijdag 1 juli 2022, een week na het einde van de externe voorjaarscompetitie.  

De interne vrijdagavond mix-competitie is voor senioren leden, die per koppel dienen in te schrijven en wordt (uiteraard) op de vrijdagavond gespeeld. Daarnaast mogen ook dit jaar junioren die in 2022 16 jaar worden of ouder zijn, in combinatie met een seniorlid inschrijven. (Dus geen junior-junior koppel).   

Voor deze interne vrijdagavond mix-competitie wordt een speelschema met data en speeltijden vastgesteld. Dit speelschema wordt in de week voor aanvang per email naar de deelnemers gestuurd. De wedstrijden duren 1 uur. (inclusief inspeeltijd). De uitslagen van de gespeelde wedstrijden dienen te worden ingevuld op de lijsten, die in het paviljoen, op het prikbord hangen.  

De afsluitingsavond zal op vrijdag 4 november 2022 gepland worden. Hierover volgt nog nader bericht. 

Inschrijving kan geschieden middels het inschrijfformulier onder deze tekst. De inschrijving sluit op 22 Mei 2022.

Voor meer informatie over de interne vrijdagavond mix-competitie kun je terecht bij:

Jan van de Vossenberg: 06 – 27 27 38 10

Frank van Gaal: 06 – 13 86 40 82 

inschrijfformulier 2022.docx