Voorjaarscompetitie 2023

Vanaf nu kunnen teams zich inschrijven voor de Voorjaarscompetitie Tennis of Voorjaarscompetitie Padel. Dit geldt voor seniorenteams. Er kan worden ingeschreven voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. Er is ruimte voor beginners, fanatieke gevorderden en alles wat daartussen zit.
Je kunt je team inschrijven voor de Tennis Voorjaarscompetitie of Padel Voorjaarscompetitie, uiterlijk tot en met zaterdag 17 december 2022. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar
[email protected] (voor tennis); of
[email protected] (voor padel)

Tenniscompetitie
De Voorjaarscompetitie Tennis wordt in 7 weekenden gespeeld, in de maanden april tot en met juni. Met uitzondering van de vrijdagavond. De vrijdagavondcompetitie voorjaar tennis wordt om de week gespeeld en kent 5 speeldagen, verspreid over 10 weken. De ene week spelen de gemengde teams en de andere week spelen de dubbel teams. 
Voor de junioren geldt dat zij automatisch tenniscompetitie spelen vanwege het Alles-in-één pakket. Er zal een mail gestuurd worden naar alle junioren om ze hierop te wijzen. 


Let op: ieder team dat zich inschrijft voor de KNLTB Tennis- of Padelcompetitie verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen. 

Bij vragen, neem contact op met:
Steffie van den Boom-van Dijk (VCL Tennis)
[email protected]
06-30329876

Anne van Piggelen (VCL Tennis)
[email protected]
06-21335452

Bijlage: Tennis Competitie – Inschrijfformulier Tennis Voorjaarscompetitie 2023
Bijlage: Tennis Competitie – Data Tennis voorjaarscompetitie 2023