Ladder Competitie

Wat is de laddercompetitie?

Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis.

De lager geplaatste speler daagt de hogergeplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn of haar positie op de ladder. De laddercompetitie is de manier om wedstrijden te spelen, nieuwe mensen te leren kennen en er is altijd wel iemand die je kunt uitdagen om te spelen. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint.   

De wedstrijden, planning en inschrijvingen worden bijgehouden in de KNLTB Club APP en via de website www.ltvberlicum.nl
Via deze APP en de website kunnen deelnemers ook andere spelers uitdagen.
Het idee is dat je zelf een tijdstip kiest om de wedstrijd te spelen en dus ook zelf zal moeten afhangen/reserveren natuurlijk in overleg met je tegenstander(s).   

Hoe werkt het?

In de KNLTB Club APP of op de website (wel eerst inloggen met je bondsnummer en wachtwoord) kan je je inschrijven voor de laddercompetitie(s), spelers uitdagen, een baan reserveren, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken.  

Via de KNLTB Club APP
Ga naar de balk onderin de APP, klik op spelen en vervolgens wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie.
Je kan voor een uitdaging kiezen uit een speler die boven je staat in de ladder.
Je daagt één van deze clubgenoten uit en maakt een afspraak om te gaan spelen.
Na afloop voer je de uitslag in de APP in.

Via de Website
Ga naar www.ltvberlicum.nl en klik rechtsboven op Mijn Club. Je moet nu inloggen met de bondsnummer en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens als die je gebruikt voor de Club APP of het afhangen op de website.
Selecteer dan het tabje Laddercompetities. Je ziet hier de competities staan waar je aan deel kan nemen. Hier kan je ook de uitslagen invullen en andere spelers uitdagen. 

Ik heb een vraag of hulp nodig!

Voor vragen, uitleg en hulp over deze competitie kan je terecht bij Jeroen Arends via email: [email protected]

Voor meer informatie download onderstaande uitleg en handleiding.

Het gedeelte van de laddercompetitie is nieuw. Merk je iets op, heb je een probleem of heb je verbeterpunten, mail het dan naar [email protected] wij zullen dan kijken wat wij kunnen doen of dit eventueel opnemen met de KNLTB.

Ladder competitie LTV Berlicum v22.2.pdf