Interne vrijdagavond mix-competitie 2019

Elk jaar nemen ongeveer 30 koppels deel aan deze interne mix-competitie.

Deze interne mix-competitie is voor elke speelsterkte geschikt, voor zowel de beginnende tenniss(t)ers als de ervaren tenniss(t)ers. Het wordt als zeer leuk en gezellig ervaren, om tegen andere koppels te spelen. Op speelsterkte en resultaten van het afgelopen jaar, van deze interne vrijdagavond mix-competitie, maken we goede poule-indelingen.

In een poule van 7 tot 9 koppels worden in de maanden juni tot en met oktober de wedstrijden volgens een vooraf opgesteld wedstrijdschema gespeeld.

De interne vrijdagavond mix-competitie is voor senioren leden, die per koppel dienen in te schrijven en wordt (uiteraard) op de vrijdagavond gespeeld.

Daarnaast mogen ook dit jaar junioren die in 2019 16 jaar worden of ouder zijn, in combinatie met een seniorlid inschrijven. (Dus geen junior-junior koppel)

Voor deze interne vrijdagavond mix-competitie wordt een speelschema met data en speeltijden vastgesteld. Dit speelschema wordt in de week voor aanvang per email naar de deelnemers gestuurd.

De wedstrijden duren 1 uur. (inclusief inspeeltijd).

De uitslagen van de gespeelde wedstrijden dienen te worden ingevuld op de lijsten, die in het paviljoen, op het prikbord hangen.

De afsluitingsavond zal op vrijdag 9 november 2019 gepland worden.

Hierover volgt nog nader bericht.

Voor meer informatie over de interne vrijdagavond mix-competitie kun je terecht bij:

Jan van de Vossenberg             06 – 27 27 38 10

Frank van Gaal                         06 – 13 86 40 82

 

inschrijfformulier 2019.docx