Trainingen Corona

Het kabinet heeft opnieuw extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Tennissen, zij het singelen en buiten, kan en mag nog steeds! Ook trainingen mogen doorgaan. Wel heeft de avondklok ons gedwongen de trainingen opnieuw in te delen. Als bestuur hebben we ons gebogen hoe ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk groepen kunnen blijven trainen, er zo weinig mogelijk kosten mee gemoeid zijn en daarbij ook zoveel als mogelijk vrij tennissen mogelijk te laten blijven. We zijn gekomen tot de volgende wijzigingen die per zondag 24 januari ingaan:

De trainingen, zowel voor volwassenen als de jeugd, worden ingekort. 1 uur training gaat naar 50 minuten training. 1,5 uur training gaat naar 75 minuten training. De trainers hebben toegezegd dat er een effectieve trainingstijd van respectievelijk 50 minuten en 75 minuten blijft, waarmee we recht doen aan het trainingsreglement. Op deze manier kan er per dag één groep meer trainen voordat de avondklok ingaat. De trainingsgroepen die alsnog te laat ingedeeld staan, worden verplaatst naar de zaterdag. 

Hieronder zijn de nieuwe trainingstijden weergegeven per trainer en dag. Kijk eerst naar je huidige trainingstijdstip en zie dan wat de nieuwe tijd is geworden in de kolom er naast.

Trainingen ESRI

Trainingen TON