Sponsornieuws

Op woensdag 11 oktober hebben David Purmer namens Tennisdirect Online en Jurgen Nooten namens Dunlop samen met Willy Bouwman en Henri Smulders nieuwe belangrijke contracten getekend voor de komende jaren.

Dunlop blijft de exclusieve leverancier van de ballen voor de komende drie jaar en zal als tegenprestatie o.a. de co-sponsor zijn van het Oremans Open Toernooi. 


Tennisdirect Online, leverancier van alles op het gebied van Tennis,  heeft per 01-09-2017 de winkel van Tennis Today overgenomen. De samenwerking met Tennisdirect Online is voorlopig voor de duur van één jaar maar zal bij wederzijdse tevredenheid daarna verlengd worden. De samenwerking met Tennisdirect Online geeft de vereniging op velerlei gebied een aantal voordelen. Tennisdirect Online zal eveneens als co-sponsor verbonden worden aan Het Open Oremans Toenooi, het jaarlijks paradepaardje van LTV Berlicum. 

 

Met deze twee belangrijke sponsoren creeren we naast de recent aangegane samenwerking met Emte een mooie bijdrage om onze vele activiteiten verder te ondersteunen.

 

 

In de eerstvolgende nieuwsbrief zullen wij over beide samenwerkingsvormen meer gaan vertellen. LTV Berlicum is erg blij beide prominente merken aan onze vereniging te hebben kunnen verbinden.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 503 2271

Sportpark De Brand

Groenstraat 14B
5258 TH Berlicum