Proef-Padel

Ben je nog geen lid en wil je kennismaken met Padel bij LTV Berlicum? Dat kan!  

Voor iedereen (zowel (jeugd)leden als niet-leden) biedt LTV Berlicum Proef-Padel aan, een laagdrempelige manier om kennis te maken met de sport, hiervoor hoef je nog geen lid te zijn van de vereniging. Je hebt twee keer de mogelijkheid om vrijblijvend de sport te proberen. Deze proeflessen worden aangeboden door Padel Brabant.  

Wat houdt dit in?

  • Je kunt 2 ‘Proef-Padel’ lessen volgen. Zowel jeugd als senioren zijn welkom. Voor de jeugd maken we onderscheid in t/m 12 jaar en t/m 17 jaar.
  • Voor de senioren maken we onderscheid in niveau door een beginnersles aan te bieden of een les die afgestemd is op jouw speelsterkte van tennis.
  • De kosten bedragen € 10,- per les voor senioren en voor jeugd € 5,- per les.
  • In deze lessen leer je de basis van padel en leer je hoe je een wedstrijd kunt spelen.
  • Er wordt gewerkt met maximaal 4 personen op 1 baan.
  • Op het inschrijfformulier kies je de dag en tijd waarop je de les wil volgen. Zorg dat je het juiste niveau kiest.  

Heb je het nog nooit gespeeld? Kies dan voor de beginners Proef-Padel les. Dit vind je achter de knop inschrijven. Op sommige data zijn deze lessen al volgeboekt, kijk dan eens of er nog een andere datum vrij is.  

  • Rackets zijn aanwezig, deze kun je kosteloos lenen.  Via deze link meld je je aan voor de Proef-Padel lessen. 

 Via deze link meld je je aan voor de Proef-Padel lessen. 

Lid worden?

Je kan te allen tijde lid worden van LTV Berlicum. Dit kan na het volgen van de proeflessen of je wordt direct lid van de vereniging. Als lid  van de vereniging kan je gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen.

Hier vind je het inschrijfformulier. De kosten voor een lidmaatschap bij LTV Berlicum bedragen € 167,50 (senioren) en € 72,50 (jeugd) waarmee je gebruik kan maken van de tennisbanen (binnen en buiten) en de 4 padelbanen. 

Is er een apart lidmaatschap voor Padel bij LTV Berlicum?

Er is geen apart lidmaatschap voor Padel. Zodra je je hebt ingeschreven bij LTV Berlicum kun je gebruikmaken van zowel de tennis- als padelbanen. Na je inschrijving ontvang je een pasje vanuit de vereniging. Op dit pasje vind je jouw unieke bondsnummer. Met dit nummer kun je inloggen in de KNLTB.CLUBApp (gratis). Via deze app kun je je baan reserveren of andere leden zoeken. Met dit unieke bondsnummer kun je je ook inschrijven voor competitie en toernooien. Ook ontvang je van ons de nieuwsbrief. Hierin staat al de relevante informatie over de vereniging; zoals start competitie, activiteiten, trainingsinformatie etc. We helpen je graag. 

Heb ik aparte schoenen nodig om padel te spelen?

Nee, padel kan je spelen op tennisschoenen of andere sportschoenen (zonder noppen). Als je wat langer aan het padellen bent kun je je door onze padeltrainers of bij Tennisdirect laten adviseren over de juiste schoenen die passen bij je.

Kan ik het materiaal lenen op de club?

Ja, rackets en ballen zijn te leen op de vereniging. Vraag het aan het barpersoneel en ze helpen je graag verder.