Padelcompetitie

LTV Berlicum kan aankomend voorjaar 2022 voor het eerst (met een klein aantal teams) meedoen aan de KNLTB voorjaarscompetitie Padel!

Er kan gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een mooie kans om tegen leden van andere clubs te spelen en ervaring op te doen met het spelen van padelwedstrijden. Alle details over deze KNLTB voorjaarscompetitie Padel kun je vinden op: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/voorjaarscompetitie/

Er is ruimte voor absolute beginners, fanatieke gevorderden en alles wat daartussen zit. Een competitiewedstrijd bestaat uit 4 dubbels (dames en heren volledig door elkaar), met 4x een verschillende opstelling. Er spelen dus minimaal 4 spelers per speeldag en de competitiewedstrijd duurt ongeveer 3 uur (iets korter dan een tennis competitiewedstrijd).

Voor meer informatie en voor antwoorden op de meest gestelde vragen, kijk in onderstaand Vraag en Antwoorddocument over Padel Competitie bij LTV Berlicum. 

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Padel Voorjaarscompetitie, tot en met 19 december 2021. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 padel spelers (geen maximum), door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected] Vermeld in het formulier alle namen van de teamleden, wijs een captain aan en vermeld ook de voorkeursdag (en -dagdeel) van het team. Let op, ieder team dat zich inschrijft verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen. Op alle drie de competitiedagen is er een gelimiteerd aantal teams dat we kunnen inschrijven i.v.m. de capaciteit van 2 padelbanen die voor de voorjaarscompetitie beschikbaar zijn gesteld (om ook nog banen over te houden voor vrij spelen en/of training). Er is dus bij inschrijving nog geen garantie dat ieder team op de voorkeursdag geplaatst kan worden. In geval van overinschrijving op een bepaalde speeldag van voorkeur kan er een alternatieve speeldag worden aangeboden of worden geloot onder de ingeschreven teams.

Bij vragen, neem contact op met:

Cindy van Lieshout

VCL Padel

[email protected]

tel. 06-20447015 

Vraag & Antwoord - Padel Competitie LTV Berlicum

Padel Competitie - Team inschrijfformulier Voorjaar 2022