Padelcompetitie

Bij LTV Berlicum wordt er zowel tennis- als padelcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel sportief plezier en gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast leer je ook snel nieuwe dingen vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Bij LTV Berlicum bieden we 4 competities aan voor de padelspelers: 

  • Voorjaarscompetitie
  • Zomercompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie 

De inschrijving voor Padel Najaarscompetitie is geopend! 

Vanaf nu kunnen teams zich ook inschrijven voor de Zomercompetitie Padel. Net als de voorjaars- en zomercompetitie padel, wordt ook deze competitie in 5 weekenden gespeeld, in de maanden september en oktober. Er kan worden ingeschreven voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. Er is ruimte voor beginners, fanatieke gevorderden en alles wat daartussen zit. Een mooie kans om tegen leden van andere clubs te spelen en ervaring op te doen met het spelen van padelwedstrijden. 

Alle details over deze KNLTB Najaarscompetitie Padel kun je vinden op. https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/najaarscompetitie/

Voor meer informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over padelcompetitie, kijk in onderstaand Vraag en Antwoorddocument over Padel Competitie bij LTV Berlicum. 

Je kunt je team inschrijven voor de Padel najaarscompetitie, uiterlijk tot en met zondag 5 juni 2022. Je schrijft je in met een team van minimaal 6 spelers (geen maximum), door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected] Vermeld in het formulier alle namen van de teamleden, wijs een captain aan en vermeld ook de voorkeursdag(deel) van het team. Let op, ieder team dat zich inschrijft verplicht zich, indien ingedeeld, ook daadwerkelijk competitie te spelen. 

Op alle drie de competitiedagen is er een gelimiteerd aantal teams dat we kunnen inschrijven i.v.m. de vastgestelde beperkte baancapaciteit die door LTV in 2022 voor competitie beschikbaar is gesteld. Er is dus bij inschrijving nog geen garantie dat ieder team op de voorkeursdag geplaatst kan worden. In geval van overinschrijving op een bepaalde speeldag van voorkeur kan er een alternatieve speeldag worden aangeboden of worden geloot onder de ingeschreven teams. 

Voor vragen over de competitie neem contact op met:

Cindy van Lieshout

VCL Padel

[email protected]

tel. 06-20447015

 

Voorjaars- en zomercompetitie:

De inschrijving voor deze competities is gesloten. Uiteraard kun je wel komen kijken op de volgende speeldagen:

 

Vraag & Antwoord - Padel competitie LTV Berlicum (6).pdf Padel Competitie - Team inschrijfformulier Najaar 2022.docx