Rabobank Clubkas Campagne

30 oktober 2018


Beste leden, 

de jaarlijkse clubkas campagne van de Rabobank gaat weer van start!

Stem op onze club als je lid bent of wilt worden van de Rabobank. Het kost je nauwelijks tijd en het levert de club een mooi bedrag op waarmee we weer leuke activiteiten kunnen organiseren.   

Zie hieronder de motivatie van de Rabobank om deze actie jaarlijks te houden. 

Via de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank verenigingen en stichtingen. Onder het motto ‘een aandeel in elkaar’ maakt de Rabobank verbinding met haar klanten, leden en de samenleving. Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank een geldbedrag (budget) onder de verenigingen en stichtingen die klant en lid zijn. Niet de bank zelf, maar de leden van de Rabobank verdelen uiteindelijk, via stemming, dit budget.

Alle leden van de Rabobank kunnen in de periode van 15 tot en met 29 november stemmen op hun favoriete clubs. Zij ontvangen rond 15 november per post een unieke code waarmee zij online kunnen stemmen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard! Op maandag 10 december maken we de uitslag bekend tijdens de uitreikingsavond. De top 25 wordt hiervoor uitgenodigd. Daarnaast ontvangen alle deelnemende clubs een e-mail waarin staat welk bedrag ze gaan ontvangen en de volledige uitslag publiceren we uiteraard op onze website.

Ben je wel klant maar nog geen lid van de Rabobank, meld je dan gratis aan als lid van de Rabobank en stem op onze club. Meld je aan via deze link

Bij voorbaat dank voor het stemmen. 

Hoeveel het gaat opleveren lezen jullie over een tijd op de site.  

Bestuur LTV Berlicum

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 503 2271

Sportpark De Brand

Groenstraat 14B
5258 TH Berlicum