Overlijdensbericht Wim van den Akker

25 april 2021


IN MEMORIAM WIM VAN DEN AKKER 

Verbijsterd en met ontzettend veel verdriet is op 23 april 2021 Wim van den Akker op 66-jarige leeftijd in het bijzijn van Gerda en zijn kinderen aan de gevolgen van corona overleden. Een kleine maand geleden is Wim ziek geworden, maar niemand had verwacht en ook maar ooit gedacht dat het zo snel verkeerd zou gaan. Het is niet te bevatten.   

We kennen Wim als iemand met een grote mond en een erg klein hartje. Vaak veel herrie en gezelligheid, maar ook altijd erg betrokken en een luisterend oor. Veel hechte vriendschappen zijn hieruit ontstaan, ook op onze tennisclub. We  kunnen dan ook niets anders melden, dan dat het verdriet en ongeloof in de nabije omgeving van Wim en Gerda onbeschrijflijk groot is. Wim zal op ontzettend veel vlakken gemist worden, als man, vader, opa, maar ook als vriend en als lid van onze tennisclub.  

Bijna 17 jaar geleden heeft Wim afscheid moeten nemen van ‘zijn Bep’ en daarna vond hij zijn nieuwe liefde bij Gerda. Samen woonden ze op de Beekstraat, werden ze opa en oma, en wensten ze terug te keren naar Beekveld. De plek waar Gerda graag met Wim, de kinderen en kleinkinderen oud had willen worden. Samen hadden ze het goed, waren ze druk met ‘de bouw’, en waren ze ontzettend gelukkig met de kinderen en kleinkinderen. Niemand had verwacht dat hun leven zo’n plotselinge, verdrietige en oneerlijke wending zou krijgen.   

Voor onze club en voor alle naasten van Wim, Gerda en de kinderen is dit gemis ongelooflijk groot en ontzettend onwerkelijk. Een gemis wat alleen maar groter zal worden. We wensen Gerda, Ruud en Ellen, Mandy en Nils, Chrissie en Paul, Rody en de kleinkinderen ontzettend veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. We zullen Wim altijd actief blijven herinneren als een bijzonder, warm, gezellig en onmisbaar lid van onze tennisclub. 

Nieuwscategorieën