Kersttoernooi 2021 - 2022

18 november 2021


Dit jaar kunnen we hopelijk weer, nu voor de 26e keer, vanaf maandag 27 december t/m zondag 9 januari, het inmiddels traditionele Kersttoernooi spelen in onze tennishal. De deelname is gratis en alléén voor leden van LTV Berlicum.
 
Het toernooi zal alleen doorgaan als de dan geldende coronaregels het toestaan dat we met publiek en met een drankje ons gezellige kersttoernooi kunnen organiseren.
 
Vanwege het beperkte aantal beschikbare uren dit jaar (door feestdagen in de weekenden) kan men zich alleen inschrijven voor een dubbel óf een mix. Bij dit gezelligheidstoernooi wordt iedereen ingedeeld in een categorie op speelsterkte. Een categorie bestaat uit maximaal 4 poules van 4 koppels. De poules stellen we zoveel mogelijk samen op gelijke speelsterkte en leeftijd.
 
Alle dagen kunt u behalve van het tennis genieten van heerlijke hapjes en er zijn diverse activiteiten gepland. Op vrijdag 31 december en zaterdag 1 januari wordt er niet gespeeld.
De agenda:

  • Ma 27 december: 18.30 u start van het toernooi
  • Do 30 december: bingo-avond met schitterende prijzen.
  • Di 4 januari: kaartavond met rikken of keezen.
  • Za 8 januari: halve finales senioren en finales van het jeugdtoernooi
  • Zo 9 januari: finales met aansluitend aan het eind van de middag de prijsuitreiking en nieuwjaarsreceptie.

Lees het inschrijfreglement en schrijf je in. Je kan het toernooi volgen via de website van LTV Berlicum of via Toernooiklapper.nl De inschrijving sluit op 16 december.
 
De commissie hoopt er samen met jullie weer een super gezellig en sportief toernooi van te maken! Het zal overigens voor de laatste keer zijn dat de Kerstcommissie in de onderstaande samenstelling dit toernooi organiseert. Dus wil jij het stokje overnemen voor dit onwijs gezellige toernooi, meld je graag bij [email protected]
 
De Kersttoernooicommissie
Ans, Berdien, Clemens, Gerda, Huub, Leander en Sjef

Nieuwscategorieën