Inschrijving wintertrainingen geopend

05 september 2019


Je kunt je vanaf nu weer aanmelden voor de wintertraining bij LTV Berlicum. Er is alleen wel wat veranderd. We gaan namelijk werken met een nieuw planningsprogramma, Yourtennis. 
 
Hiervoor kost het voor jullie de eerste keer even iets meer moeite dan de voorgaande keren. Wanneer je op deze link klinkt, kun je een account aanmaken voor Yourtennis. Dit is een eenmalige actie en hoef je dus niet iedere keer opnieuw te doen. 
Je kunt onder jouw account alle trainende gezinsleden inplannen. Wanneer je stap voor stap de stappen volgt, moet dit geen probleem zijn. Mocht het niet lukken, kun je mij natuurlijk altijd mailen of bellen. 
 
In de bijlage is ook het stappenplan toegevoegd. 
De kosten staan al bij de verschillende pakketten. 
De inschrijving blijft geopend tot 19-9-2019, zodat de trainers en trainingscoördinator nog voldoende tijd hebben om de planning klaar te maken. 
 
In het reglement kun je ook teruglezen dat er dit jaar wordt gerouleerd met de tijden, zodat iedereen een keer op de populaire tijden kan spelen, en ook iedereen een keer op de minder populaire tijden zal worden ingedeeld. 
 
Het kan voorkomen dat de mailtjes van Yourtennis in de Spam terecht komen. Vooral bij hotmailadressen is dit het geval. Dit kun je dan zelf bij je instellingen aanpassen, om dit te voorkomen. 
 
Let er op dat je alleen aan trainingen kunt deelnemen indien je lid bent van de vereniging.
 
Als je vragen hebt, mail naar [email protected]

uitleg trainingen (1).pdf kalender alleen winter (1).xlsx

Nieuwscategorieën