Inschrijven voor het 45+ toernooi

05 september 2018


Beste 45+ LTV’er, 
 
De deadline voor de inschrijving voor de clubkampioenschappen is gepasseerd en de commissie maakt zich op voor een mooi toernooi. We gaan er met z’n allen van genieten! 
 
Maar jullie kunnen je ook alweer voorbereiden op het toernooi dat voor 45-plussers het toernooi van het jaar is namelijk:  de 21e editie van  Emté/Coop Open 45+ toenooi LTV Berlicum
 
Van 13 oktober tot en met 21 oktober vindt dit inmiddels roemrijke toernooi plaats op onze mooie tennispark. 
 
Misschien ben je een van de vaste deelnemers/deelneemsters aan dit toernooi en weet je dat we elk jaar bomvol zitten. Nu al hebben zich zo’n honderd tennissers en tennissters aangemeld.  
 
Het toernooi heeft dan ook een rijke traditie als het gaat om de sportiviteit en de nazit, met zoals gebruikelijk de heerlijke hapjes. 
Dit jaar treedt Jessica toe tot ons organisatieteam en neemt Clemens helaas afscheid van ons. 
Met Jessica hebben we een ‘jong’ actief commissielid toegevoegd en jullie gaan haar zeker ontmoeten. 
Verder gaan we het toernooi organiseren als vanouds en blijven we de regel hanteren dat je maar voor één onderdeel kan inschrijven. We willen namelijk zoveel mogelijk tennissers en tennissters de gelegenheid geven aan ons mooie toernooi deel te kunnen nemen. 
De inschrijving sluit op 4 oktober 23.59 uur, maar hoe eerder je inschrijft des te beter. Je wil niet het risico lopen uitgeloot  te worden. 
Inschrijven via www.toernooi.nl
 
Ben je erbij tijdens de herfstvakantie? 

Jessica, Ank, Elsbeth, Gerda, Geert, André, Henri, Willy
LTV Berlicum   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073-5032271

Sportpark De Brand

Groenstraat 14/B
5258 TH Berlicum
Nederland