Opening drie extra padelbanen en de nieuwe fietsenstalling

 

Het is bijna zover, de realisatie van de drie extra padelbanen en de nieuwe fietsenstalling loopt geheel volgens planning. Wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en willen deze tweede fase graag op 11 maart 2023 afronden met alle leden van LTV. Hiervoor hebben we een divers programma opgesteld! 

Let op: bij deelname aan onderstaande activiteiten is een ticket verplicht. Deze bemachtig je uiterlijk tot en met 5 maart 2023 via: https://eventix.shop/x5ynzfad

Programma

Het programma is als volgt:

10:00-12:00 uur is er voor onze jeugdleden én introducees (niet-leden), van 8 t/m 16 jaar, demogelijkheid om zich in te schrijven voor het tennis- en padeltoernooi. Ben je geen lid van LTV en heb je altijd al eens een racketsport zoals tennis of padel willen proberen, schrijf je dan snel in voor deze kosteloze activiteit! Er zijn extra rackets aanwezig en het is fijn als jullie uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

12:00 uur vindt de officiële opening van de padelbanen plaats. 

12:30-17:00 uur is er voor de senioren van LTV (16+) de mogelijkheid om deel te nemen aan hettennis- of padeltoernooi. Dit biedt je de mogelijkheid om met diverse clubleden wat partijtjes te spelen! Indien je alleen deelneemt aan deze middag, wordt er een vergoeding gevraagdvan € 7,50, waarbij 1 consumptie wordt aangeboden.

Neem je deel aan het toernooi én ben je tijdens de feestavond van de partij, waarbij een broodje en 2 consumpties beschikbaar worden gesteld, dan wordt er voor deze deelname eenbijdrage van € 12,50 gevraagd.

17:00 – 18:00 uur vindt er een demonstratiewedstrijd padel plaats. 

Vanaf een uurtje of 18:30 uur start de Spaanse feestavond waarbij er een hapje en 2 consumpties beschikbaar worden gesteld, waarvoor een bijdrage van € 12,50 wordt gevraagd. Op deze feestavondzijn ook niet-leden van harte welkom! 

Mocht er naar aanleiding van het programma of het inschrijven vragen zijn, kan je altijd een bericht sturen naar [email protected] 

We hopen je te zien op 11 maart, tot dan!

Marieke van Herpen, Iris Smulders, Jasper Loeffen, Leendert van Straaten en Esmee Scholte