Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
25 maa. Vadozomadozo 2017
20 maa. SamenLoop voor Hoop Berlicum
20 maa. Tennis passen 2017
13 feb. Woensdagmorgen damesdubbel voorjaar 2017
21 feb. Nu ik lid ben geworden ...
1 jan. Gedragsregels op en rond het tennispark
28 okt. Huur binnenbanen
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_0156.JPG
DSC_0155.JPG
DSC_0154.JPG
Meest recente foto's
Vadozomadozo 2017
 Robert Maasdijk  Algemeen  218x gelezen
Op vrijdagavond 31 maart a.s. is het weer zover! Dan staat het jaarlijkse Vadozomadozo  toernooi op de agenda. Al onze jeugdspelers kunnen samen met hun vader of moeder deelnemen als dubbelteam. Bij de indeling van de wedstrijden wordt natuurlijk gekeken naar de speelsterkte zodat het echt leuke wedstrijden worden. 
 
Het toernooi zelf start om 18.00 uur (17.45 uur aanwezig) en zal uiterlijk eindigen om 21.15 uur. Als jullie er net zoveel zin in hebben als wij dan wordt het een superavond! 
 
Inschrijven kan tot en met maandag 27 maart via de website.
 
Tot vrijdag 31 maart  !!
 
Margit Roelofs Heyrmans
Feike Sinnema
 
(voor vragen bel 06-10608930 of mail feike.sinnema@planet.nl)


Formulieren
Vadozomadozo
zaterdag 25 maart 2017, 11:22 uur
Een dikke, zeer verdiende pluim voor de trainers!
 Jeroen Arends  Algemeen  32x gelezen
Vorige week zondag is ons stedentennisteam – een combi van TV Rosmalen en LTV Berlicum – ongeslagen kampioen geworden in de eerste divisie.

Dat betekent dat in het najaar gestart wordt in de eredivisie, waar we alleen maar spelers van tennisscholen zullen tegenkomen. Een grote uitdaging die we met deze trainers zeker aandurven. Mike Vorstenbosch en Richard van de Vossenberg, samen met trainer/speler Esri Smulders zorgen met hun enthousiasme, maar vooral ook met hun deskundigheid al drie jaar voor goede resultaten met het Stedentennisteam. Hun visie op stedentennis werkt, zo is gebleken. En dat betekent in de praktijk als een team bezig zijn: elke wedstrijddag samen ontbijten, elkaar steunen/coachen tijdens de wedstrijden en natuurlijk ook samen trainen.  

Dat we blij zijn met Mike als hoofdtrainer is zo links en rechts wel te merken. Het aantal leden dat trainingen wil volgen, was (voor een wintertraining) nog nooit zo hoog als afgelopen winter. En voor de zomertraining zal hetzelfde het geval zijn. Natuurlijk heeft Esri daar ook zijn deel in. Hij heeft de opvolging dusdanig goed opgepakt, dat de gevreesde terugloop achterwege is gebleven. Dat Mike gewoon een hele goede trainer is, blijkt ook uit het niveau van onze jeugd. In het vorige jeugdbeleidsplan stond als doel een hoger niveau van onze jeugd. Dat is zeker gehaald. De recreatieve en de selectie jeugd doet het over het algemeen goed in de competities. Ook op toernooien worden finaleplaatsen regelmatig behaald. Sterker nog, inmiddels worden er finaleplaatsen op de JRT-toernooien (JeugdRangLijst) behaald. Kortom, loon naar werken. En een goed uitstraling voor LTV Berlicum.  

Nogmaals een dikke pluim voor onze trainers. Ze verdienen het.

woensdag 22 maart 2017, 12:44 uur
SamenLoop voor Hoop Berlicum
 Jeroen Arends  Algemeen  19x gelezen

Wat zou het leuk zijn als er teams van LTV Berlicum deel zouden nemen aan de SamenLoop voor Hoop Berlicum op 20 en 21 mei 2017!
Deze SamenLoop voor Hoop wordt georganiseerd door Basketballvereniging Springfield i.v.m. hun 50-jarig jubileum. Tijdens het jubileumjaar willen we iets doen voor een goed doel. Gekozen is voor het KWF, omdat we allemaal wel iemand kennen die de ziekte kanker heeft, gehad heeft of eraan overleden is.
Doel van het evenement is om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren, om zodoende geld bijeen te brengen. Geld dat bestemd is voor onderzoek naar kanker.

Wij willen je namens de organisatie van dit evenement vragen om serieus te overwegen om met een team deel te nemen aan dit mooie evenement.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette welke gehouden zal worden bij Sporthal de Run en op het Dorpsveld. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op het parcours.
Een team voor de SamenLoop bestaat meestal uit 15 tot 20 personen. Naar eigen inzicht kunnen er natuurlijk meer of minder mensen in een team, maar houd er rekening mee dat je als team 24 uur, vaak met 2 personen tegelijkertijd, afwisselend aan het wandelen bent.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, is het de bedoeling dat elk team voorafgaand aan en tijdens de SamenLoop sponsoracties houdt. Dit kan variëren van het verkopen van spulletjes tot het organiseren van allerlei acties. Tijdens het evenement heeft elk team een eigen kraampje of vrije ruimte, waar je zulke (verkoop)acties ook nog kunt houden. Hierdoor ontstaat er tijdens de SamenLoop een soort braderie.
Op een groot podium vinden muziekoptredens plaats. Bands en DJ's uit Berlicum treden belangeloos op. Op zondag 21 mei is er een KinderLoop. Om 9.30 uur starten we met een speciale warming-up, en van 10.00 - 11.00 uur wandelen de kinderen samen over het parcours.

Tijdens de SamenLoop zetten we onze eregasten (ook wel survivors genoemd) in het zonnetje. Dit zijn de mensen die aan het vechten zijn tegen kanker of van “deze ziekte”zijn genezen. Tijdens de 24 uur worden zij verwend, met bijvoorbeeld massages, workshops en een gezamenlijk diner. Mocht er iemand in jullie team zich als eregast in wil schrijven, is dit uiteraard ook mogelijk.

Inschrijven van een team kan nog tot 14 april via de website, www.samenloopvoorhoop.nl/berlicum. Hierbij is het van belang dat eerst de 'teamcaptain' zich inschrijft, om de naam van jullie team vast te leggen. Alle deelnemers kunnen zich vervolgens aanmelden als 'teamlid' en linken zichzelf aan de juiste teamnaam. Bij het inschrijven maakt elk teamlid €15,- inschrijfgeld over aan het KWF. Hiervoor word je tijdens het inschrijven direct doorverwezen naar de betaalomgeving. Eregasten kunnen zich ook aanmelden via onze website en zij hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Misschien een leuke tip: op YouTube staan enorm veel filmpjes van eerder georganiseerde SamenLopen. Deze filmpjes geven vaak een goed beeld van wat een SamenLoop inhoudt. Dit (relatief oude) filmpje geeft bijvoorbeeld een goede weergave van hoe de 24 uur van een SamenLoop eruit ziet (https://www.youtube.com/watch?v=aJ316TlGt5A&t=248s).

Dus…. schrijf je in, dan lopen we samen voor een goed doel!

Bestuur LTV Berlicum

maandag 20 maart 2017, 01:00 uur
Tennis passen 2017
 Jeroen Arends  Algemeen  25x gelezen
De nieuwe tennis passen zijn binnen en liggen klaar in het clubhuis aan de bar.
maandag 20 maart 2017, 00:00 uur


Stedentennisteam kampioen!
 Robert Maasdijk  Algemeen  69x gelezen

Kampioenschap brengt Stedenteam LTV Berlicum/TV Rosmalen naar eredivisie

Het Stedentennisteam van de combinatie LTV Berlicum/TV Rosmalen is zondag kampioen in de Eerste Klasse A geworden. Dat gebeurde door een 30-18 zege op TMO Brabant. De ploeg promoveert daarmee naar de eredivisie

De spelers hadden er aardig veel zin in en het eventuele kampioenschap leefde aardig onder hen. De dag ervoor op zaterdagmiddag heeft de groep nog scherp en fanatiek getraind.

Op de laatste speeldag speelde het combinatieteam uit in Dongen tegen TMO Brabant. Op dat moment was dat de nummer 3 van de poule.

Na het welbekende gezamenlijke ontbijt met het team in Berlicum, vertrokken de zestien tennissers in verschillende leeftijden richting Dongen. Aan 16 punten zouden ze ongeacht de prestaties van naaste concurrent Brabantse Wal genoeg hebben om kampioen te worden. Dat betekende in 24 wedstrijden (16 enkel en 8 dubbel) minimaal zestien sets winnen, want elke set levert een punt op.

Al vroeg op de dag werden die benodigde punten gehaald en was Berlicum/Rosmalen zeker van het kampioenschap en de promotie. De einduitslag was 30-18 in het voordeel van de combinatieploeg. Elke speeldag dit seizoen werden minstens 30 punten gehaald, een topprestatie.

De ploeg kan zich opmaken voor een zwaar jaar in de eredivisie, waar het niveau wel aanzienlijk hoger is. Er is nog een half jaar om de spelers hiervoor klaar te stomen en zich verder te ontwikkelen.

Na de laatste wedstrijd in Dongen reden de kampioenen even terug naar LTV Berlicum om de titel te vieren met (kinder-)champagne en muziek. Natuurlijk werden er ook foto’s gemaakt en gingen de teamleden samen uit eten.

Trainers Mike Vorstenbosch en Richard van de Vossenberg zijn uiteraard dik tevreden. “Het is een goed seizoen geweest. Spelers hebben zich goed ontwikkeld en een goed niveau laten zien de afgelopen wedstrijden".

 

 

 

zondag 12 maart 2017, 18:31 uur
In Memoriam Servé Janssen
 Robert Maasdijk  Algemeen  280x gelezen
Oud-bestuurslid en oud-voorzitter en bovenal lid van LTV Berlicum Servé Janssen is maandagavond 27 februari 2017 op 72-jarige leeftijd plotseling overleden tijdens het carnaval in zijn geboortestad Maastricht. 
Servé Janssen overleed onverwachts toen hij met zijn vrouw Saskia carnaval vierde in Maastricht. Hij kwam oorspronkelijk uit Maastricht en vierde daar ieder jaar nog carnaval met zijn familie.
Hij was bestuurslid van 1985-1987 en daarna twee keer voorzitter van 1988-1993 en van 2002 tot 2007.
Servé Janssen mocht zich Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen.
Hij kreeg die koninklijke onderscheiding voor zijn vele verdiensten voor de gemeenschap als wethouder, waarnemend burgemeester van Berlicum en o.a. Voorzitter van LTV Berlicum.
Voor zijn verdiensten bij LTV mocht hij zich Lid van Verdienste noemen.
We zullen Servé blijven herinneren als een bevlogen, betrokken, positief kritisch (bestuurs-)lid, die nog wekelijks op de baan stond om een balletje te slaan. Met hem zijn we een echte LTV-er verloren…

We wensen zijn vrouw Saskia, kinderen Xandra en Theobert, Dionne en Gert-Jan en kleinkinderen Bram, Julia, Dante en Yentl en verdere familie alle sterkte toe dit onverwachte verlies te dragen en een plek te geven.


woensdag 1 maart 2017, 12:23 uur
Inning contributie 2017
 Jeroen Smits  Algemeen  394x gelezen

Eind februari wordt de contributie 2017 middels automatische incasso geïncasseerd. Alle leden ontvangen vooraf een factuur per e-mail. 

Toch komt de mail aan enkele leden retour omdat het e-mailadres niet meer klopt.

Hierdoor krijg je alleen jouw vooraankondiging van de incasso en de factuur niet in je mailbox, ook mis je alle nieuws van de vereniging die je van tijd tot tijd per mail wordt toegezonden.

Graag verzoeken wij je per omgaande jouw juiste mailadres aan ons door te sturen. Dat kan naar ledenadministratie@ltvberlicum.nl of penningmeester@ltvberlicum.nl.

woensdag 15 februari 2017, 23:50 uur
Kalender zomertraining 2017
 Jeroen Arends  Training  94x gelezen

Training kalender Zomertraining 2017 Senioren en Junioren.

Download de bijlage hieronder. 


Download bestanden
2017 ZOMER Kalender 12 KB (136x opgehaald)
maandag 13 februari 2017, 08:00 uur
Woensdagmorgen damesdubbel voorjaar 2017
 Jeroen Arends  Competitie  138x gelezen

Voor alle dames die op woensdagmorgen georganiseerd een uur willen tennissen.

 

Hallo tennisdames, 

Ieder voorjaar worden alle dames van LTV Berlicum in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan de interne damesdubbelcompetitie die op woensdagmorgen wordt georganiseerd. 


Deze activiteit is ook zeer geschikt voor dames die tijdens deze periode van tien weken een paar keer de mogelijkheid hebben om mee te spelen.

Geef je mogelijkheden aan en met de planning wordt hiermee rekening gehouden. 


Iedereen is van harte welkom “van beginners tot gevorderden”.

Doe mee, het is leuk, het is er gezellig en het geeft een prettig sociaal contactmoment.

Wij stellen uw aanwezigheid graag op prijs.

 

 Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Vul het formulier in of download het inschrijfformulier en stop het in de brievenbus van het Tennispark. Afgeven aan het barpersoneel is uiteraard ook mogelijk.


Download bestanden
WoDaDD2017 45 KB (56x opgehaald)
Inschrijfformulier t.b.v. woensdag damesdubbelcompetitie Voorjaar 2017

Formulieren
Woensdag Damesdubbel 2017
maandag 13 februari 2017, 00:00 uur
Vrijwilligersfeest van 28 januari 2017
 Jeroen Arends  Algemeen  178x gelezen

Roaring twenties met casino het decor voor vrijwilligersfeest van 28 januari 2017

Op 28 januari vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. Samen met BinQ Events had Ank van Breugel een spetterend “Roaring twenties” feest georganiseerd. Bijna iedereen was mooi verkleed en je waande je ook echt in de jaren twintig met een casino waar je BlackJack, Roulette en Rad van fortuin kon spelen.

Nadat het casino zijn deuren sloot hebben we kunnen genieten van enkele live optredens en werd er ook flink gedanst op muziek verzorgd door de DJ.

Hapjes en lekkere taartjes, passend bij het thema, werden deze avond verzorgd door de Culinaire Duizendpoot en Klok Brood & Banket.

Het was een gezellig en succesvol feest en LTV dankt nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp bij allerlei activiteiten het afgelopen jaar.

De foto’s van dit feest zijn te vinden op de fotopagina van onze site of via http://www.ltvberlicum.nl/content/html/363.asp?galleries=15013

Ellen de Kroon


maandag 6 februari 2017, 12:21 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 50 jaar L.T.V. Berlicum
 Algemeen
 Bedrijventennis
 Bespeelbaarheid Banen
 CentreCourt Nieuwsbrief
 Competitie
 Competitie nieuws
 Huur binnenbanen
 Junioren
 Lid worden
 Nu ik lid ben geworden ...
 Opzegging lidmaatschap
 Senioren
 Sponsoring
 Statuten en reglementen
 Toernooien
 Training
 Vrienden van LTV Berlicum
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 Maart
 Diploma tennis (14.00-17.00 uur in de HAL)

31 Maart
 VaDoZoMaDoZo (18.00-21.00 uur)

1 April
 Afsluiting Bedrijventennis (17.30)

2 April
 Husselavond (19.30 uur)
 Worldtour

4 April
 Husselochtend (9.00 uur) ook op 11,18 en 26 april

5 April - 21 Juni
 Woensdagmorgendamesdubbelcompetitie voorjaar

6 April - 5 Juni
 Start KNLTB voorjaarscompetitie

16 April
 Worldtour

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens